Πώς τολμάς και νοσταλγείς, τσόγλανε; - Αγγελάκας, Γιάννης (Ποίηση, 1999)
"Πριν αρχίσουν όλα Είχαν κιόλας αρχίσει Πριν φτάσω ήμουν ήδη εκεί Τα ίχνη μου και ο δρόμος προϋπήρχαν Τ' ακολούθησα Βρήκα ένα σπίτι στις φλόγες Μπήκα μέσα και του 'βαλα φωτιά".