Οδηγός υγείας για όλη την οικογένεια - Stoppard, Miriam (Πατάκης, 2005)
Μια πρωτοποριακή Βίβλος για την υγεία όλης της οικογένειας, με συμβουλές για το πώς μπορεί να παραμείνει κανείς υγιής εφ' όρου ζωής και με έναν περιεκτικό οδηγό για συνήθη προβλήματα και θεραπείες. [...] Η δρ. Στόππαρντ, υιοθετώντας μια θετική προσέγγιση απέναντι στα προβλήματα υγείας, σας παρέχει πρακτικές, εύκολες στην εφαρμογή τους συμβουλές προκειμένου να διατηρήσετε την υγεία και την ευεξία σας σε όλα τα ηλικιακά στάδια. Το βιβλίο περιλαμβάνει έναν οδηγό με περισσότερες από 280 συνήθεις καταστάσεις, με εύληπτες, σύγχρονες πληροφορίες για διαγνωστικές εξετάσεις και θεραπείες, καθώς και συμβουλές ατομικής φροντίδας. Περιλαμβάνει επίσης εύκολους οδηγούς συμπτωμάτων, που σας βοηθούν να αποφασίσετε πότε πρέπει να απευθυνθείτε στο γιατρό και πότε να προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε μόνοι σας το πρόβλημα. Ο οδηγός πρώτων βοηθειών εξηγεί τις απαιτούμενες ενέργειες βήμα βήμα.