Δίαιτα και διατροφή - Τσιούφης, Κωνσταντίνος (Κάκτος, 2004)
Κείμενα με τις υποδείξεις ειδικών ιατρών, που εστιάζουν στη σωστή διατροφή και εν γένει στον σωστό ακολουθητέο τρόπο ζωής. Ειδική αναφορά στις ανάγκες συγκεκριμένων ηλικιακών κ.ά. ομάδων.