Στέλλα Βιολάντη ; Ισαβέλλα - Ξενόπουλος, Γρηγόριος, 1867-1951 (Βλάσση Αφοι, 1984)
"Ω Συ! που χωρίς να το νιώθεις, εγέμισες τη ζωή μου ολάκερη με το βαθύτερο πόνο, δέξου από τα σπαραγμένα βάθη της καρδιάς μου, πολυαγαπημένη μου, ένα φιλί αληθινό, ένα φιλί αθάνατο, από κείνα που μόνο μία πονεμένη αγάπη, σαν τη δική μου, μπορεί να δώσει". (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)