Οι Τρείς σωματοφύλακες. - Dumas, Alexandre, 1802-1870 (Κλασική λογοτεχνία για παιδιά και για νέους, 1994)
Ένα έργο που έχει συντροφεύσει τις αναγνωστικές περιπλανήσεις χιλιάδων ανθρώπων σ' όλο τον κόσμο. Οι ήρωές του, γνήσιοι εκπρόσωποι της δράσης, της περιπέτειας και της φιλίας, μας προσφέρουν δυνατές συγκινήσεις.