4 1/2 φίλοι και ένας κροκόδειλος στο ίντερνετ - Friedrich, Joachim, 1953- (Επιλογή, 2002)
Οι 4 1/2 φίλοι σερφάρουν στο ίντερνετ! Το Γραφείο "Κάλε και Σία" έχει πλέον τη δική του ιστοσελίδα και δέχεται υποθέσεις. Το πρώτο μυστήριο στο διαδίκτυο είναι συναρπαστικό! Ανώνυμες πηγές αναφέρουν πως η καθηγήτρια της μουσικής είναι μέλος συμμορίας που κάνει παράνομο εμπόριο ζώων. Οι 4 1/2 φίλοι έρχονται σε επαφή με τους εμπόρους και παρουσιάζουν ως δόλωμα ένα σπανιότατο προστατευόμενο είδος: τον Πεντάμορφο, που σαν κι αυτόν δεν υπάρχει δεύτερος σκύλος. . . Ακόμα ένα μυστήριο ξεκινά για τους 4 1/2 φίλους.