Η Κοκό : υιοθεσία - Παράσχου, Σοφία, 1954- (Τα μικρά και τα μεγάλα του κόσμου, 2003)
Η Κοκό, η μικρή κοτούλα, είναι η πιο καλή μανούλα. Κι ας μην έκανε αβγό, έγινε μαμά η Κοκό. Γιατί κι όταν δεν γεννάει, η μανούλα αγαπάει!