Η μεγάλη τσέπη της Χόπλα : κλοπή - Τζωρίδου, Κατερίνα (Τα μικρά και τα μεγάλα του κόσμου, 2004)
Η Χόπλα, το μικρό καγκουρό, κάτω απ' το κρεβάτι της κρύβει ένα μυστικό: ένα κουτί που έχει μέσα πολλούς θησαυρούς. Μόνο που οι θησαυροί αυτοί, προτού φτάσουν στο κουτί της Χόπλα, έχουν μπει πρώτα στην τσέπη της. Και πριν μπουν στην τσέπη της, ήταν πάνω στα θρανία των συμμαθητών της. Τι θα γίνει όμως τη μέρα που όλοι θ' ανακαλύψουν τι κρύβει η μεγάλη τσέπη της Χόπλα;