Μην πεθάνετε από καρδιά = Mayo clinic heart book : όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την πρόληψη και τη θεραπεία των καρδιαγγειακών παθήσεων - Gersh, Bernard J. (Mayo clinic, 2004)
Εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο κινδυνεύουν από καρδιαγγειακές παθήσεις. Ωστόσο, ο καλύτερος σύμμαχος στην προσπάθεια διασφάλισης της προσωπικής σας υγείας είναι η ενημέρωση. Το βιβλίο αυτό, χάρη στις απλές και κατανοητές οδηγίες του, αποτελεί πολύτιμο οδηγό για την πρόληψη, τη διάγνωση και την αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών παθήσεων. Εσείς δεν έχετε παρά να ακολουθείτε καθημερινά τις συμβουλές του. Στις σελίδες του βιβλίου που κρατάτε στα χέρια σας, θα βρείτε απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα σχετικά με τις καρδιαγγειακές παθήσεις και τα συμπτώματά τους, όπως είναι ο πόνος στο στήθος, η δύσπνοια και η κόπωση. Όλες οι πληροφορίες βασίζονται στην εμπειρία των γιατρών της Mayo Clinic και αποτελούν συστάσεις και συμβουλές που δίνουν οι ίδιοι στους ασθενείς τους.