Λουλούδια στη βροχή - Pilcher, Rosamunde, 1924-2019 (Ωκεανίδα, 2005)
Η συλλογή διηγημάτων Λουλούδια στη βροχή έρχεται να προστεθεί στα μεταφρασμένα στη γλώσσα μας έργα της Βρετανής συγγραφέως Ρόζαμουντ Πίλτσερ, που με τα προηγούμενα βιβλία της έχει αποκτήσει εκατοντάδες χιλιάδες φανατικούς αναγνώστες και στην Ελλάδα.