Το γλυκό τέλος της μέρας - Willett, Marcia (Ωκεανίδα, 2005)
Η Νεστ και η Μίνα ζουν στο Ότερκομπ, το πανέμορφο σπίτι που βλέπει από ψηλά τη θάλασσα, συντροφιά με τις αναμνήσεις των παιδικών τους χρόνων. Όταν όμως έρχεται να μείνει κοντά τους η αδελφή τους η Τζόρτζι, ανήμπορη πια και με χαμένο μνημονικό, το παρελθόν αρχίζει να φαντάζει απειλητικό, καθώς η Τζόρτζι, που ισχυριζόταν από μικρό παιδί πως ήξερε κάποια μυστικά, είναι έτοιμη να τα αποκαλύψει.