Πάντα θα σ΄αγαπώ - Αναγνώστου, Κατερίνα (Κέδρος, 2004)
Ο Ρουμπής μεγαλώνει απολαμβάνοντας την αγκαλιά και τα χάδια των δικών του. Κάποια στιγμή, ανάμεσα στα πολλά δώρα, του χαρίζουν ένα γούνινο πάντα. Στην αρχή ο Ρουμπής το κοιτάζει με μισό μάτι. Μα είναι αυτό παιχνίδι; Έπειτα όμως από πολλές περιπέτειες ο Ρουμπής και το πάντα γίνονται αχώριστοι... Υπόσχεται να το αγαπάει "πάντα" και μοιράζεται μαζί του το καθετί. Η ομορφιά της ζωής και η ανακάλυψη του κόσμου των μεγάλων μέσα από μικρά καθημερινά περιστατικά δένουν το μικρό παιδί με το γούνινο φίλο του με μια φιλία παντοτινή