[Κώδικας αλληλογραφίας της Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης 1907-1910] ([χ.ό.], 1907)
Κώδικας με αντίγραφα αλληλογραφίας της Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης από 27/ 7/ 1907 έως και 15/ 5/ 1910 επί αρχιερατείας του Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Κωνστάντιου