Το αχρείο χωριό - Snicket, Lemony (Μια σειρά από ατυχή γεγονότα, 2004)
Αναμφίβολα επέλεξες κατά λάθος αυτό το βιβλίο, οπότε, σε παρακαλώ, άφησέ το κάτω αμέσως. Όποιος έχει τα λογικά του αποκλείεται να διάβαζε σκοπίμως το συγκεκριμένο βιβλίο σχετικά με τη ζωή της Βάιολετ, του Κλάους και της Σάνι Μποντλέρ, κι αυτό γιατί η παραμικρή λεπτομέρεια της ατυχούς διαμονής τους στην Ε.Α.Π. καταγράφεται στις σελίδες του.