Ο μεγάλος άνεμος : ποιήματα - Μποζίκης, Ιωάννης Σωτ. (Κυριάκος τυπογρ., 2005)
Δεν έχω τίποτα να χάσω αλλά και τίποτα να κερδίσω, μια και είμαι στο κέντρο ενός ελάχιστου όμικρον, μια και είμαι βασιλιάς μιας περιπλανώμενης σκόνης, ένα άτομο, ένα μόριο χημικό μόλις κατοικήσιμο. Δεν έχω τίποτα να χάσω, μια και είμαι ψίχουλο που το κλέβει ο θεός από τα ράμφη των πουλιών, που το κλέβει ο χάρος, από τα χείλη των νεκρών.