Μαθητολόγιον Β΄ 1888-1889 και 1889-1890 : Γ΄ 1890-1891 και 1891-2 ([χ.ό.], 1888)
Κώδικες (2) που περιέχουν ελέγχους εξετάσεων των μαθητών του «Τσοτυλείου Γυμνασίου» της Μακεδονικής Φιλεκπαιδευτικής Αδελφότητας των ετών 1888-1892