Θεολογία και λογοτεχνία : για τα εβδομηντάχρονά του, κριτικοί, συνάδελφοι και μαθηταί του Π.Β.Πάσχου σχολιάζουν τη συμβολή του στα θεολογικά και τα νεοελληνικά γράμματα (Ελληνική και ξένη λογοτεχνία ;, 2005)
Για τα Εβδομηντάχρονά του, κριτικοί, συνάδελφοι και μαθητές του Π. Β. Πάσχου σχολιάζουν τη συμβολή του στα Θεολογικά και τα Νεοελληνικά Γράμματα.