Αισθητική αγωγή : μηνιαίες εικαστικές δραστηριότητες : για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας - Βαλσαμίδου, Λίνα Π. (Προσχολική αγωγή, 2000)
Το βιβλίο αυτό αποτελεί μία συλλογή των πιο πρωτότυπων εικαστικών δραστηριοτήτων για το νηπιαγωγείο και το δημοτικό. Είναι το πρώτο βιβλίο στον τομέα του, όπου οι δραστηριότητες, που περιγράφονται, καλύπτουν όλη τη σχολική χρονιά, χωρισμένες σε μήνες. Για την καλύτερη χρησιμοποίηση του από νηπιαγωγούς, δασκάλους και καθηγητές καλλιτεχνικών μαθημάτων, κάθε εποχή έχει το δικό της ξεχωριστό χρώμα.