Στην Τρανσιλβανία - Dicks, Terrance (Ανεξήγητα φαινόμενα, 2001)
Φήμες για κακά πνεύματα από το παρελθόν, πλάσματα με γαμψά νύχια που επιτίθενται στους περαστικούς και σκοτεινές φιγούρες που περνάνε μέσα από κλειδωμένες πόρτες μπορούν να φοβίσουν τον Ματ και τον πατέρα του, τον καθηγητή Στέρλινγκ; Μα και βέβαια όχι! Τι θα συμβεί όμως όταν αυτά τα ανεξήγητα φαινόμενα αρχίσουν να γίνονται όλο και πιο επικίνδυνα; Η Τρανσιλβανία, η πατρίδα του Κόμη Δράκουλα, είναι το σκηνικό της τέταρτης συναρπαστικής αποστολής του Ματ και του καθηγητή Στέρλινγκ.