Έτσι ήρθε η ανησυχία : διηγήματα - Μποσινάκης, Δημήτρης Χρ., 1934- (Έλληνες Λογοτέχνες, 1992)
Τύποι καθημερινοί, σκιτσαρισμένοι με αδρές γραμμές, γνήσιοι, αληθινοί, βαθιά ανθρώπινοι είναι οι ήρωες αυτού του βιβλίου. Με μέσα απλά, λιτά δίνεται το κλίμα της μοναξιάς και της αποξένωσης, δημιουργείται η κατάλληλη ατμόσφαιρα που ζωντανεύει έναν περίγυρο γνωστό σε όλους μας και όμως καινούργιο, άφθαρτο, δροσερό.