Η κατολίσθηση : μυθιστόρημα - Μπάκας, Ευάγγελος Β. (Ελληνική λογοτεχνία / Γερμανός, 1997)
Αρκετά εγκλήματα είχαν και θα έχουν για αφορμή κάποια βοσκοτόπια, μια πιθαμή οικοπέδου ή ακόμα και μια αυλακιά χωραφιού, για το γαμώτο!... Όταν η καταραμένη και χυδαία αυτή λέξη προηγείται, έπονται μύρια κακά. Όταν όμως έπεται, μπορεί να μας οδηγήσει στην επίτευξη ακόμα και των πιο υψηλών στόχων. [...] [...] Πιστεύω πως όλοι οι αναγνώστες θα συμφωνήσουν μαζί μου, μ' αυτές τις απλές αλλά ουσιώδεις κατά τη γνώμη μου επισημάνσεις, αν φυσικά μου κάνουν την τιμή και φτάσουν στην τελευταία σελίδα της "κατολίσθησης".