Κλειστόν λόγω μελαγχολίας : ένα μυθιστόρημα - Μουρσελάς, Κώστας, 1930-2017 (Κέδρος, 1999)
Ιστορίες αποσπάσματα ζωής που, κομμάτι κομμάτι, σελίδα τη σελίδα, φτιάχνουν ένα μυθιστόρημα. Εποχή σύγχρονη. Σε μια μικρή πόλη που θα μπορούσε να είναι η πόλη μας, η γειτονιά μας, το σπίτι μας.