Οι πολιτιστικές ολυμπιάδες και το ολυμπιακό κίνημα : λεύκωμα της τεσσαρακοστής δεύτερης Διεθνούς Συνόδου για νέους μετέχοντες : 24 Ιουλίου-8 Αυγούστου 2002 (Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία, 2003)
Εθελοντισμός