Appassionata - Ζωγράφου, Μαρίνα Π. (Γκοβόστης, 1987)
'Ανθη χίμαιρας όλα ανάσαιναν της ζωής το πρώτο αγέρι ΚΙ ΗΘΕΛΑ ΑΙΣΘΗΜΑ Φθινοπωρινή απώλεια ήμουν πικρή σαν ένας Άδης -ο χαμένος γλάρος. Κύριε, συγχώρεσε την απατημένη ψυχή μου. Η νύχτα είχε φέξει πάνω στο αργυρό της πρόσωπο, κι ήθελα ένα βαθύ και μεγάλο αίσθημα, να μην τελειώνει -σαν το Θεό...