Ο μαθητευόμενος μάγος - Goethe, Johann Wolfgang von, 1749-1832 (Παπαδόπουλος, 2003)
Επιτέλους, γέρο-μάγε, έφυγες καμιά φορά! Τώρα εγώ θα ζωντανέψω τα δικά σου πνεύματα. Τις δικές σου μαγγανείες έμαθα πολύ καλά, χώρια που δικά μου ξέρω κι άλλα κόλπα μαγικά...