Το Βελβεντό ; Ο Γάλλος πρόξενος Πουκεβίλ : μονογραφία : για τα Πιέρια και για το Βελβεντό - Ζανδές, Αντώνιος Ν.
Δεμένο με: Ο γάλλος πρόξενος Πουκεβίλ για τα Πιέρια και για το Βελβεντό (Φωτοτυπία από το μηνιαίο περιοδικό Θεσ/νίκης "Μακεδονική Ζωή", τεύχος 107, Απρίλιος 1975, σ.32-34)