Αντίστροφη μέτρηση : μυθιστόρημα - Μητροπούλου, Κωστούλα, 1935-2004 (Ίκαρος, 1970)
Η σειρά σου, η σειρά σου”, έλεγε μια κοριτσίστικη φωνή τραγουδιστά. Κι οι άλλες φωνές ούρλιαζαν παράφωνα “όταν πεις μηδέν, τότε θα γυρίσεις, αλλιώς κάηκες!” “Κάηκες, κάηκες!”