Προγράμματα, χορογραφίες, aerobics, step, slide : ολοκληρωμένα προγράμματα σε 6 βαθμίδες έντασης για low, hi/lo - Brick, Lynne (Salto, 1997)
Περιέχονται 50 ολοκληρωμένα προγράμματα-χορογραφίες που χωρίζονται σε 6 βαθμίδες έντασης για να αντιστοιχούν σε όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης των αθλούμενων.