[Κώδικας αλληλογραφίας της Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης 1907-1909] ([χ.ό.], 1907)
Κώδικας που περιέχει αλληλογραφία (πολλές επιστολές είναι οι πρωτότυπες) της Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης 1907-1909 επί αρχιερατείας του Μητροπολίη Σερβίων και Κοζάνης Κωνστάντιου