Οι ωραίες ημέρες του Βενιαμίν Σανιδόπουλου : εκλογή από τα Ημερολόγια και τα Ποιητικά : περιλαμβάνεται η αυτοτελής Έλληνος Δικεφάλου Ιστορία - Μαραγκόπουλος, Άρης, 1948- (Κέδρος, 1998)
Απόκρυφα ημερολόγια των ετών 1980-1993, πολιτικά άρθρα, ερωτική και άλλη αλληλογραφία, νοσταλγικά αλλά και βίαια ποιήματα, φωτογραφίες, ακόμα και μια τολμηρή ιστορία επιστημονικής φαντασίας, είναι μερικά από τα αδημοσίευτα ντοκουμέντα που επιστρατεύονται, από τον Αρη Μαραγκόπουλο. Μέσα από τις συγκλονιστικές ή, πιο σωστά, Ωραίες Ημέρες αυτής της μυθιστορηματικής προσωπικότητας, αφενός σκιαγραφείται ο περίκλειστος κόσμος των αντρών που επιμένουν πεισματικά στις ιστορικές αξίες της (αντρικής) αγωγής τους και αφετέρου ιχνηλατείτε η βιογραφία των αταύτιστων ημερών μας. Οπωσδήποτε πρόκειται για κατεξοχήν 'αντρική' μυθιστορία.