Η καλλιέργεια της εληάς - Σορδίνας, Ιωάννης Α. (Βιβλιοθήκη του γεωργού ;, 1920)
Το μέλλον της ελληνικής ελαιοκομίας -- Έδαφος και ποικιλίες -- Πολλαπλασιασμός -- Καλλιέργεια, κλάδεμα, λίπανση -- Συλλογή της ελιάς -- Ασθένεια της ελιάς -- Διατήριση του ελαιοκάρπου