Παναθήναια 2004 = Panathinea 2004 : 5η πολιτιστική ολυμπιάδα - Βαρβέρη-Βάρρα, Χρυσούλα (Γράμματα, τέχνες, πολιτισμός = Letters, arts, culture, 2004)
Πολιτιστική ολυμπιάδα 2004 Ανθολογία Ποίησης - Πλούσιο Φωτογραφικό Υλικό