Δυτική Μακεδονία : τα στοιχεία : 7-10 Μαΐου 1950 (Σειρά Μελετών Ανασυγκροτήσεως, 1950)
Κοινωνικοοικονομική ανάλυση της Δυτικής Μακεδονίας -- Περιγραφή περιφερειακής αναπτυξιακής στρατηγικής -- Αξονες δράσης και μορφές παρέμβασης