Ο αγών του 1821 και αι πρώται υπέρ αυτού φιλελληνικαί εκδηλώσεις : πανηγυρική συνεδρία της 24ης Μαρτίου 1955 - Καλιτσουνάκης, Ιωάννης (Ακαδημία Αθηνών, 1955)
Ανάτυπον εκ των πρακτικών της Ακαδημίας Αθηνών, τομ.30 (1955)