Τα σουλτανικά έγγραφα της δημοτικής βιβλιοθήκης της Κοζάνης, 1721-1909 - Σαλακίδης, Γιώργος (Ινστιτούτο Βιβλίου και Ανάγνωσης, 2004)
Σχολιασμός οθωμανικών εγγράφων (φιρμανιών) σχετικών με την ιστορία της Κοζάνης και της περιοχής της τον 18ο και 19ο αιώνα