Stretching - Anderson, Bob (Salto, 1989)
Οι διατάσεις (STRETCHING) είναι ένας τύπος άσκησης που αυτή την εποχή εξαπλώνεται με γρήγορο ρυθμό, σ' όλους όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό. Βοηθούν τους μυς να διατηρούνται ευλύγιστοι και έτοιμοι για κίνηση, βελτιώνουν την επίδοση, βοηθούν στην αποφυγή τραυματισμών που προκαλούνται από φυσική δραστηριότητα, και, τέλος, σε κάνουν να νοιώθεις όμορφα. Με περισσότερα από 1000 σκίτσα, και περιεκτικές οδηγίες, το βιβλίο αυτό θα σε διδάξει το πως να διατείνεις τους μυς και τους τένοντές σου με σωστό τρόπο, και θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις ένα κανονικό -για μια ζωή- πρόγραμμα φυσικής κατάστασης. Εάν είσαι προπονητής, θα βοηθηθείς σημαντικά στη δημιουργία προγραμμάτων άθλησης με διατατικές ασκήσεις και, το σπουδαιότερο, στη σωστή εκτέλεσή τους. Ο Bob Anderson δίδαξε διατάσεις σε πολλές ομάδες, διεύθυνε κλινικές, συνεργάσθηκε σε τηλεοπτικά προγράμματα. Τέλος, συμμετέχει ενεργά στο χώρο της υγείας και της φυσικής κατάστασης.