Αυτό είναι το βόλεϊ - Beutelstahl, Dieter (Από τη θεωρία στην πράξη, 1984)
Το βιβλίο αυτό ανήκει στη σειρά: «από τη θεωρία στην πράξη» κι είναι μετάφραση από το αντίστοιχο γερμανικό έργο της εκδοτικής εταιρείας ΒLV, που έγινε παγκόσμιο · Best-Seller. Η σειρά αυτή στηρίζεται σε μιά γερή θεωρητική βάση και δίνει πλήρη ανάλυση της πρακτικής των σπορ. Απλή, με πολλές λεπτομέρειες, συνδυάζει λειτουργικά κείμενο, εικόνες, σχεδιαγράμματα κι εξηγεί για πρώτη φορά όλα τα μυστικά των σύγχρονων αθλημάτων. Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια-σας, συντροφεύει και βοηθάει κάθε παιδί που παίζει βόλεϊ, κάθε φίλαθλο, τον ερασιτέχνη βολει-μπολίστα, τον επαγγελματία παίχτη, τον προπονητή και γενικά τον καθένα που θέλει να μάθει το σωστό βόλεϊ. Να ένα μικρό δείγμα από τα περιεχόμενα του βιβλίου: «αυτό είναι το βόλεϊ». -Ιστορική εξέλιξη του παιχνιδιού. -Εξαρτήματα κι εξοπλισμός για το παιχνίδι. -Τεχνικές του βόλεϊ (χτυπήματα: σέρβις, λαβή, κάρφωμα, μπλοκ, κλπ.). -Τακτική παιχνιδιού.