Η βαβυλώνα του Χόλλυγουντ - Anger, Kenneth (Κινηματογραφικό αρχείο, 1984)
Καλώς ήλθατε στο Χόλιγουντ, μια πόλη μανιακή στις μέρες της δόξας της από τη «σκόνη της χαράς» και τις ξέφρενες κωμωδίες της. . . θαμπωμένη από τις γόησσες, ηρωίδες της ηρωίνης. . . αναστατωμένη από τα όργια του Φάτι Αρμπάκλ και την αχαλίνωτη ανηθικότητα του Έρολ Φλιν. . . συντριμμένη από την τραγική δολοφονία της Μέριλιν Μονρόε και τη φρικτή δολοφονία της Σάρον Τέιτ. Κάντε έναν περίπατο στη «Λεωφόρο των Χαμένων Ονείρων», εκεί όπου συναντώνται οι θεές του σεξ, οι στάρλετ, τα είδωλα της οθόνης, η αμερικανική αριστοκρατία και οι άρχοντες της μαφίας. Εκεί, πίσω από την αστραφτερή πρόσοψη του αμερικανικού εργοστασίου κατασκευής ονείρων, βρίσκεται η σκληρή, καυτή πραγματικότητα· πίσω από τις τεράστιες επικεφαλίδες, που εδώ και ενενήντα χρόνια ερεθίζουν τον κόσμο κι εξάπτουν τη φαντασία αυτής της χώρας, βρίσκονται οι αληθινές ιστορίες και κρύβονται τα φοβερότερα μυστικά.