Τοπίο στην ομίχλη - Guerra, Tonino (Κινηματογραφικό αρχείο ;, 1988)
Η ιστορία δύο παιδιών, της Βούλας και του Αλέξανδρου, που αγνοούν την ταυτότητα του πατέρα τους και αποφασίζουν να τον αναζητήσουν. Στην περιπλάνησή τους θα τους βοηθήσουν οι άνθρωποι ενός θιάσου και ένας φορτηγατζής. Τα παιδιά, αφού ξεφύγουν από την αστυνομία που τα αναζητά, θα βρουν εισιτήρια για το τρένο που πάει στη Γερμανία, όπου και πιστεύουν ότι θα βρουν τον μετανάστη πατέρα τους. Στην πορεία τους, οι χώροι αλλάζουν συνεχώς και τα παιδιά θα βρεθούν μέσα σε ένα ομιχλώδες και άδειο τοπίο.