Εραστές στη μηχανή του χρόνου - Παναγιωτάτος, Δημήτρης (Λογοτεχνία/Κινηματογράφος, 1991)
Η Σύλβια, παντρεμένη πριν τρία χρόνια με τον Μιχάλη, ξαναβρίσκει τον χαμένο της ερωτισμό. Ένας άντρας της κάνει έρωτα, χωρίς εκείνη να μπορεί να τον αγγίξει ή να τον δει. Στα πιο απίθανα μέρη. Τις πιο ακατάλληλες στιγμές. Απροειδοποίητα. Γιατί η Σύλβια θυμάται ξαφνικά τον Άγγελο; Γιατί γυρίζουν στο μυαλό της τα τελευταία του λόγια πριν τον εγκαταλείψει στο πάρκο: «Μ' όποιον άντρα κι αν κάνεις έρωτα, θα νιώθεις πάντα εμένα μέσα σου. . .»; Όταν ο ερωτισμός συναντά την επιστημονική φαντασία γεννιέται τον πιο παράξενο, αισθησιακό παιχνίδι μέσα στο χρόνο.