10 3/4. Τόμος Α΄ : σενάρια : η εκπομπή, αναπαράσταση, μέρες του '36, ο θίασος, οι κυνηγοί, ο Μεγαλέξαντρος - Αγγελόπουλος, Θόδωρος, 1936- (Κινηματογράφος, 1997)
Δέκα ταινίες μεγάλου μήκους, μία μικρού κι ένα ντοκιμαντέρ. Η μέχρι σήμερα κατάθεση του Θόδωρου Αγγελόπουλου στην πορεία του ελληνικού κινηματογράφου.