Γρηγόρης Γρηγορίου - Κυριακίδης, Αχιλλέας, 1946- (Αιγόκερως, 1996)
Έκδοση για το αφιέρωμα στον Γρηγόρη Γρηγορίου που επιμελήθηκε το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Κριτικών Κινηματογράφου. Σύνταξη: Δημήτρης Χαρίτος. Επιμέλεια έκδοσης: Γιάννης Σολδάτος. Επιμέλεια κειμένων: Αχιλλέας Κυριακίδης. Περιλαμβάνονται κείμενα των: Μισέλ Δημόπουλου, Δημήτρη Χαρίτου, Τάσου Γουδέλη, Γρηγόρη Γρηγορίου, Γιάννη Μπακογιαννόπουλο, Γιάννη Σολδάτου, Δημήτρη Παναγιωτάτου, Γιάννη Μαρκόπουλου, Τάσου Ζωγράφου, Θόδωρου Αδαμόπουλου, Ελίζας-Άννας Δελβερούδη, Αγλαΐας Μητροπούλου, Λυκούργου Καλλέργη, Κώστα Φέρρη, Γρηγόρη Δανάλη, Γιώργου Μιχαλόπουλου, Νίκου Γαροφάλου. Χρονολογία έκδοσης: 1996