Καθιστικά της Σωζόπολης, χορευτικά της Θράκης - Καβακόπουλος, Παντελής (Ίδρυμα Μελετών Χερσονήσου του Αίμου, 1993)
Στο νέο μου αυτό βιβλίο δημοσιεύω το υλικό 47 καθιστικών τραγουδιών της Σωζόπολης, καθώς και όσες χορευτικές μελωδίες δεν δημοσίευσα στην αμέσως προηγούμενη συλλογή μου. Ολοκληρώνω την εργασία μου με μια σύντομη μουσικογραφική και χορευτική εξέταση πάνω στη θρακική δημοτική μουσική.