Παιδικός οδηγός για γνωριμία με τη μουσική - Suza, Cris de (Διάγραμμα, 1984)
Ανακάλυψε το πώς θα φτιάξεις μόνος σου μουσική με όργανα εύκολης κατασκευής, το πώς θα συνθέσεις τη δική σου απλή μουσική, κι ακόμα το πώς θα τη γράψεις σε χαρτί.