Μουσική, κοινωνία, εκπαίδευση - Small, Christofer (Νεφέλη, 1983)
Το Μουσική - Κοινωνία - Εκπαίδευση αποτελεί ταυτόχρονα μια νέα κοινωνιολογία της μουσικής και μια γοητευτική εξερεύνηση των διαφόρων μουσικών παραδόσεων της ανθρωπότητας και των διαφορετικών λειτουργιών που έχει η μουσική σε κάθε μία από αυτές. Είναι ένα βιβλίο που δεν απευθύνεται σε ειδικούς αλλά που είναι προσιτό σε κάθε καλλιεργημένο αναγνώστη. Οι εκδότες του πιστεύουν ότι θα επηρεάσει έντονα της τρόπους της μουσικής σκέψης και διδασκαλίας του μέλλοντος.