Τεχνολογίες CAD-RPT-CAE - Παπαβασιλείου, Αθανάσιος Κ. (Γκιούρδας, 2003)
Ένα εύκολο αναγνώσιμο εγχειρίδιο, το οποίο απευθύνεται τόσο σε αμύητους στις νέες τεχνολογίες σχεδίασης - παραγωγής προϊόντων με την υποστήριξη Η/Υ, όσο και σε ειδικευμένους στις τεχνολογίες CAD RPT CAE, ως εμπεριστατωμένη αναφορά ειδικών τεχνικών.