ECDL CAD v1 μέσα από το AutoCAD - Παπαβασιλείου, Αθανάσιος Κ. (Γκιούρδας, 2004)
Αν χρειάζεστε ένα εγχειρίδιο βγαλμένο από τη διδακτική εμπειρία σε χιλιάδες φοιτητές και μαθητές, αν η επιτυχία είναι για εσάς ο στόχος, αν ζητάτε άμεσα η εκπαιδευτική διαδικασία να δίνει αποτέλεσμα στην πράξη, τότε κρατάτε στα χέρια σας ένα ιδανικό εγχειρίδιο για τους νεοεισερχόμενους στο χώρο της σχεδίασης με υποστήριξη υπολογιστή (Computer Aided Desig) μέσω του λογισμικού AutoCAD, προσαρμοσμένο στις αρχές αυτοδιδασκαλίας με στόχους και προσδοκώμενα αποτελέσματα σε κάθε ενότητα.