Καιρός : τόμος τιμητικός στον ομότιμο καθηγητή Δαμιανό Αθ. Δόϊκο. (Επιστημονική επετηρίδα : Νέα σειρά ;, 1994)
Βίβλος -- Εκκλησιολογία -- Η μετάσταση της Θεοτόκου -- Θρησκευτική αγωγή στην παιδική ηλικία -- Εικονογραφικοί τύποι του Ιωάννη του Θεολόγου