Πραγματικές διδασκαλίες μαθηματικών με τη βοήθεια Η/Υ για το γυμνάσιο : βιβλίο μαθητή - Μητρογιαννοπούλου, Αγγελική (Κλειδάριθμος, 2004)
Τα βιβλία αυτά απευθύνονται σε όσους έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τη Νέα Τεχνολογία στο μάθημα των Μαθηματικών, είτε στο σχολείο είτε εκτός αυτού. Είναι αποτέλεσμα μιας προσπάθειας την οποία ξεκίνησε η συγγραφέας από το σχολικό έτος 2000 - 2001 με στόχο τη βελτίωση του μαθήματος των Μαθηματικών. Σκοπός των βιβλίων είναι να βοηθήσουν στη μελέτη ορισμένων θεμάτων των Μαθηματικών του Γυμνασίου, με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο, αφού η χρήση του Η/Υ ενδείκνυται τόσο για την εκτέλεση υπολογιστικών πράξεων όσο και για τη σχεδίαση. Κυκλοφορεί και το Βιβλίο του Καθηγητή.