Ζωγραφικής έργα ψυχής ίχνη - Σαρρή, Μαρία ([χ.ό.], 2001)
Πλησιάζοντας την 3η δεκαετία της ενασχόλησης μου με τη ζωγραφική, ένιωσα την ανάγκη να συγκεντρώσω σ' ένα λεύκωμα, αντιπροσωπευτικό δείγμα της δουλειάς μου.